Pin It

Αποφράξεις Ραφήνα

Αποφράξεις Ραφήνα 22940 28 060

Γνωρίζουμε πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Αποφράξεις Ραφήνα

Αποφράξεις Ραφήνα

Αποφράξεις Ραφήνα

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες. Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό.

Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Οι τεχνικοί μας είναι τέλειοι επαγγελματίες και πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι. Σας παρέχουμε λύση από την πρώτη κιόλας επίσκεψη ώστε να μην έχετε περαιτέρω προβλήματα.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στελεχωμένο νυχθημερόν για αυτό μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Καθαρισμός αποχέτευσης και διάγνωση με κάμερα Αποφράξεις Ραφήνα

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα αποχετευτικών δικτύων που οι ιδιοκτήτες σπιτιών στην περιοχή των Μεσογείων συναντούν είναι τα σοβαρά μπλοκαρίσματα στο σύστημα αποχέτευσης. Μερικές φορές αυτά τα βουλώματα μπορούν να καθαριστούν με ζεστό νερό, μαγειρική σόδα και ξύδι, αλλά τις περισσότερες φορές χρειάζονται τις υπηρεσίες επαγγελματιών τεχνικών, με ειδικά μηχανήματα καθαρισμού αποχέτευσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για μία υπηρεσία μιας ώρας, αποτέλεσμα παχύρρευστων λιπών, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και άλλων οργανικών υλικών.

ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

Μερικές φορές, ωστόσο, υπάρχει ένα βαθύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα που προκαλεί συχνό φράξιμο, όπως διείσδυση ριζών δέντρων στις γραμμές αποχέτευσης ή σπασμένους σωλήνες. Ενώ η υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να επαναληφθεί όποτε είναι απαραίτητο για την απομάκρυνση των απορριμμάτων, συχνά, η καλύτερη λύση είναι να προσδιοριστεί τι προκαλεί το πρόβλημα γενικότερα.

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για αυτή τη δουλειά είναι μια κάμερα επιθεώρησης σωληνώσεων. Με μια υπηρεσία επιθεώρησης βίντεο, μια κεφαλή κάμερας συνδεδεμένη σε ένα μακρύ, εύκαμπτο καλώδιο, εισάγεται στους αγωγούς που φράζουν συχνά, επιτρέποντας στους επαγγελματίες τεχνικούς να δουν την πραγματική αιτία του προβλήματος.

Στην Αποφράξεις Ραφήνας, η ομάδα μας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών καθαρισμού, απόφραξης, συντήρησης της αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες κάμερες διάγνωσης των αποχετευτικών δικτύων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε και εξυπηρετούμε ολόκληρη την περιοχή της Ραφήνας, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων Μεσογείων Αττικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Ραφήνα

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Ραφήνα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΑΦΗΝΑ να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας. Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

  • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
  • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
  • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
  • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
  • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
  • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Ραφήνα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Ραφήνα –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Ραφήνα –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Ραφήνα –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ραφήνα –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ραφήνα –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Ραφήνα –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Ραφήνα –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ραφήνα –22940 28060

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940 28060

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top