Pin It

Απολυμάνσεις Ραφήνα

Απολυμάνσεις Ραφήνα

Απολυμάνσεις Ραφήνα

Απολυμάνσεις Ραφήνα

Καλά νέα για τις απολυμάνσεις στη Ραφήνα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για την περίοδο μετάδοσης του έτους 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής από τη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής και την Τεχνική Επιτροπή Παραλαβής και Παρακολούθησης του έργου σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Απολυμάνσεις Ραφήνα η Εταιρία μας

Η εταιρία μας, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της περιοχής της Ραφήνας, διαθέτει έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεργαζόμενη με γεωπόνους, εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απεντόμωσης – Μυοκτονίας.

Απολυμάνσεις Ραφήνας για οριστική λύση στο πρόβλημα σας από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθημερινά για όλο το εικοσιτετράωρο.

Απολυμάνσεις Ραφήνα - ΚΟΡΙΟΙ

Απολυμάνσεις Ραφήνα όλες οι Εργασίες

Απολυμάνσεις Ραφήνας – 2294028060
Απεντομώσεις Ραφήνας – 2294028060
Μυοκτονίες Ραφήνας – 2294028060
Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης Ραφήνα – 2294028060
Αποπαρασίτωση Ραφήνας – 2294028060
Απολύμανση Διαμερίσματος – Πολυκατοικίας Ραφήνα – 2294028060
Απολύμανση Μονοκατοικίας με κήπο – 2294028060

Απολύμανση Επαγγελματικού χώρου Ραφήνα – 2294028060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ραφήνας – 2294028060

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα σας

Η Εταιρεία Αποφράξεις Ραφήνα για τις Απεντομώσεις, Μυοκτονίες και Απολυμάνσεις που διενεργεί διαθέτει:

  1. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  2. Σύστημα συμμόρφωσης και διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 : 2008

Απολυμάνσεις Ραφήνας και για την απολύμανση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η εταιρεία καταπολεμά με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διαθέτει τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς με το καλύτερο αποτέλεσμα . Η εταιρεία μας διενεργεί τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές σκευασμάτων και φαρμάκων για τις απολυμάνσεις με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων και ιών, καθώς και όλων των άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Ο σκοπός μιας τέτοιας εφαρμογής είναι να γίνει μείωση του μικροβιακού φορτίου σε αποδεκτά επίπεδα και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, απολύτως ασφαλή για ανθρώπους, κατοικίδια και φυσικά το περιβάλλον.

Μυοκτονίες Ραφήνας, Με ειδικούς δολωματικούς σταθμούς και μεγάλη γνώση της συμπεριφοράς των τρωκτικών τοποθετούμε αξιόπιστα δολώματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε το αποτέλεσμα της μυοκτονίας στον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο!!!! Η πείρα μας και ο σχεδιασμός που ακολουθούμε σε οποιαδήποτε μυοκτονία μας το επιτρέπουν.

Συνεργεία απεντόμωσης Ραφήνας, το ανθρώπινο δυναμικό μας στελεχώνει αυτοκινούμενα συνεργεία που αποτελούνται από πεπειραμένους απολυμαντές, ειδικούς γεωπόνους επιστήμονες που είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους παρασιτική μόλυνση, με σεβασμό στον χώρο σας, το περιβάλλον και το χρόνο σας.

Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις – Ραφήνας

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται για να διαχειριστούν τις κατσαρίδες. Δεδομένου ότι κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, ο τεχνικός θα σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για την κατάστασή σας. Κρατώντας τις κατσαρίδες έξω από το σπίτι σας είναι μια διαρκής διαδικασία, όχι μια εφάπαξ θεραπεία. Ακολουθούμε τον συνεχιζόμενο κύκλο τριών κρίσιμων βημάτων –

  • Επιθεώρηση
  • Προσαρμοσμένη εφαρμογή
  • Παρακολούθηση.

Η υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης διαχείρισης παρασίτων είναι σημαντική για την εξασφάλιση επιτυχούς μακροπρόθεσμου ελέγχου των κατσαρίδων.

Διάφορα εργαλεία και τεχνικές (τζελ, δολώματα, σκευάσματα, εντομοκτόνα κλπ.) χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην αποφυγή των κατσαρίδων από το σπίτι σας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μια διεξοδική χημική επεξεργασία για τις κατσαρίδες πρέπει να περιλαμβάνει:

1. Ψεκασμός ειδικού σκευάσματος

2. Για να είναι αποτελεσματική κατά των νεοσσών κατσαρίδων, μια επανειλημμένη επιθεώρηση και μία χημική εφαρμογή πρέπει να γίνει κάποιες φορές μετά την πρώτη εφαρμογή.

3. Συνεργαστείτε πλήρως με τον τεχνικό ελέγχου παρασίτων. Αφαιρέστε όλα τα πιάτα, τα γλάστρες, τα τηγάνια και τα τρόφιμα από τα ντουλάπια και τα καλύψτε πριν από τη θεραπεία.

Top