ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ: Πραγματοποιούμε αποφράξεις στη Ραφήνα με διαγνωστική κάμερα απόφραξης αποχέτευσης. Με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις. Μας επιτρέπει να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Φράξιμο αγωγών προκύπτει συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινού δέντρου που εισχωρούν στους αγωγούς, από ιζήματα λυμάτων, συσσωρεύσεις υλικών κ.α.

Όλα αυτά τα προβλήματα στους αγωγούς συχνά δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στα εσωτερικά ποχετευτικά σημεία του σπιτιού. Ως αποτέλεσμα είναι να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης. Ακόμα και δημιουργώντας σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντα χώρο. Η διάγνωση προβλημάτων σε αγωγούς ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι η ιδανική λύση για βουλώματα και μπλοκαρίσματα που βρίσκονται βαθιά.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί για την ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου, χρησιμοποιεί την ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ και βλέπει online την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσουμε το σημείο επέμβασης, έτσι αποφεύγετε τα ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα. Καταγράφεται αν ζητηθεί σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον τεχνικό που θα το επισκευάσει αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί.

Από τι εξαρτάται το κόστος μιας διάγνωσης με ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ;

Το κόστος για μια διάγνωση με κάμερα, καθορίζεται από το δίκτυο το οποίο θέλουμε να επιθεωρήσουμε, δηλαδή η τελική τιμή καθορίζεται από τα συνολικά μετρά της αποχέτευσης και την κατάσταση του δικτύου. Επικοινωνήστε για μια προσφορά. Στις Αποφράξεις στη Ραφήνα και σε όλη την ανατολική Αττική παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.

Οι επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης με ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι προσιτές και μη επεμβατικές

Στο παρελθόν, η εξέταση μιας γραμμής αποχέτευσης σήμαινε το σκάψιμο τάφρων και τη διατάραξη του εξωραϊσμού, το οποίο αργότερα θα έπρεπε να αποκατασταθεί. Αυτή η διαδικασία εκσκαφής ήταν εντατική και δαπανηρή. Τώρα, μπορούμε με τις βιντεοκάμερές μας να εντοπίσουμε τα προβλήματα με τον ίδιο τρόπο. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα επειδή μας βοηθά να ανιχνεύουμε ώστε να προλάβουμε τυχόν ζημιές πιο γρήγορα, επίσης σας εξοικονομεί χρόνο, την ταλαιπωρία και το κόστος εργασίας που σχετίζονται με το σκάψιμο.

Οι επιθεωρήσεις με κάμερα απόφραξης εντοπίζουν μια σειρά ζητημάτων γραμμής αποχέτευσης

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η επιθεώρηση των γραμμών αποχέτευσης και σωληνώσεων με την τεχνολογία βίντεο επιτρέπει στον τεχνικό να αντιλαμβάνεται όλα τα πιθανά προβλήματα, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά μπορεί να βρίσκονται στη γραμμή αποχέτευσης. Από σωλήνες που έχουν σπάσει ή καταρρεύσει, μέχρι δυσάρεστα βουλώματα που προκαλούν υπρερχειλίσεις και δυσάρεστες οσμές. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόβλημα που να μην μπορεί να εντοπίσει μια επιθεώρηση με ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

Ο έλεγχος με ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ μπορεί να ανιχνεύσει εισβολές ριζών δένδρων

Η εισβολή ριζών είναι ένα από τα πιο ύπουλα ζητήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αυτό που ξεκινά ως μια μικρή διαρροή μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα.

Οι ρίζες των δέντρων και των θάμνων στην αυλή σας έλκονται φυσικά από την υγρασία στην αποχέτευση και τις γραμμές αποχέτευσης, η οποία λειτουργεί ως ένα είδος φυσικού λιπάσματος. Όταν αυτές οι ρίζες αρχίζουν να αναπτύσσονται γύρω ή ακόμα και μέσα στη γραμμή, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές διαρροές ή φράξιμο, παρεμποδίζοντας ολόκληρο το αποχετευτικό σας σύστημα.

Έλεγχος υγείας των σωλήνων

Με τα χρόνια, τα τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης είναι βέβαιο ότι θα συσσωρεύουν κόκκους και βρωμιά από πράγματα όπως πήξη μαγειρικού λίπους, αφρό σαπουνιού, σωματίδια φαγητού σε αποσύνθεση, σκουπίδια και πολλά άλλα. Με μια επιθεώρηση βίντεο, ο τεχνικός μας μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση των τοιχωμάτων του σωλήνα σας και να αξιολογήσει εάν οι γραμμές σας πρέπει να καθαριστούν, να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.