ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ. Βρισκόμαστε στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια και ασχολούμαστε με τις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Για τις Αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη έχουμε έμπειρους τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους. Πιστεύουμε ότι το μυστικό για τη συνέχιση της επιτυχίας μας είναι η αξιοπιστία μας, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και οι ασυναγώνιστες τιμές μας. Εάν έχετε μια αποκλεισμένη αποχέτευση, απλά τηλεφωνήστε μας. Καθώς θα έχουμε ένα πό τα κινητά μας συνεργεία πάντα διαθέσιμο ώστε να έρθει άμεσα σε σας και να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αν το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό σας εγγυόμαστε πάντα ένα γρήγορο χρόνο απόκρισης κατόπιν του τηλεφωνήματος σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Έχουμε όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για την απεμπλοκή αποχετεύσεων όλων των τύπων. Είμαστε εδώ για εσάς και αυτό φαίνεται στη δική σας προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άρτια ειδικευμένους τεχνικούς. Για τα πιο σοβαρά θέματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάμερες υψηλής ευκρίνειας και μπορούμε και εντοπίσουμε το πρόβλημα εύκολα όσο βαθειά και αν είναι. Το επιλύουμε ώστε να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αποχέτευσης. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ζήτημα – έχουμε την εμπειρία, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να το αντιμετωπίσουμε. Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας για βέλτιστες αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς μας να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας.

Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

 • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
 • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
 • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
 • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
 • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
 • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών

Εάν οι ρίζες των δέντρων μεγαλώσουν πολύ κοντά στους σωλήνες αποχέτευσης, μπορούν να εισβάλουν στον σωλήνα, προκαλώντας απόφραξη και ενδεχομένως δημιουργώντας ρωγμή ή δομική κατάρρευση, εάν αφεθούν ανεξέλεγκτες. Όποιος έχει ρίξει καθαριστικό αποχέτευσης στο νεροχύτη πιθανότατα γνωρίζει ότι τα χημικά δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε ένα φράγμα. Πέραν τούτου όμως, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταστραφεί το δένδρο ή και ο σωλήνας.

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικά τις ρίζες των δέντρων από τη γραμμή αποχέτευσης είναι να συνεργαστείτε με την ειδική ομάδα των τεχνικών μας. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, να αφαιρέσουμε τις ρίζες, να τις απομακρύνουμε και να καθαρίσουμε τον σωλήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες. Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ γνωρίζουμε πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

Οι υπηρεσίες για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ συμπεριλαμβάνουν:

 • επαγγελματικούς καθαρισμούς σωλήνων
 • αποφράξεις κάθε είδους στο Πόρτο Ράφτη
 • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • αντλήσεις υδάτων
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις κ.α.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – Συμβουλές

Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό και διακριτικότητα και φέρνουμε εις πέρας ότι αντιμετωπίζεται στη γραμμή τις αποχέτευσης, χωρίς την παραμικρή, επιπλέον αναστάτωση για εσάς και το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φεύγοντας και αφού έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργασίες μας, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε αφήσει το χώρο σας σε άριστη κατάσταση. Καλώντας μας για Αποφράξεις στο Πόρτο Ράφτη, ξέρετε ότι κάνουμε το πρόβλημά σας, δικό μας και δεν έχετε να ανησυχείτε για οτιδήποτε, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δυσάρεστης κατάστασης για εσάς. Μόλις θα έχουμε ολοκληρώσει μια δουλειά θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι τα πρότυπα των υπηρεσιών μας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη: Υπηρεσίες

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19003

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – Πληροφορίες

Επτά χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκοπούλου στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου βρίσκεται η περιοχή του Πόρτο Ράφτη ή Λιμήν Μεσογαίας. Αποτελούσε πάντα τμήμα του Δήμου Μαρκόπουλου και το επίνειο του Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

Η Νεκρόπολη (1400-1100 π.X.) βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κόλπου, στον Άγιο Σπυρίδωνα. Οι αρχαιολόγοι ταυτίζουν την περιοχή με τον αρχαίο αττικό δήμο των Πρασιών. Από εδώ έφευγαν οι ιερές πομπές για τη Δήλο. Στο κέντρο της πόλης πάνω από την παραλιακή οδό Γρέγου έχει βρεθεί μεγάλο αρχαίο δημόσιο κτίριο και λουτρά.

Στο καθαυτό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, στα δυτικά του κόλπου βρίσκεται ο Άγιος Νικόλαος, μια από τις παλιότερες εκκλησίες χρονολογείται στους πρώτους αιώνες της Τουρκοκρατίας αφού ο Μωάμεθ Β’ είχε παραχωρήσει τις πρώτες θρησκευτικές ελευθερίες στους χριστιανούς.

πηγή: Πόρτο Ράφτη Αττικής