ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ. Είναι πολύ συνηθισμένο για τα περισσότερα νοικοκυριά να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με βουλωμένες αποχετεύσεις. Οι αποχετεύσεις βουλώνουν για διάφορους λόγους, ωστόσο αντιμετωπίζονται τα άμεσα συμπτώματα και όχι η πραγματική αιτία. Τέτοιου είδους γρήγορες λύσεις καθαρίζουν επιφανειακά μόνο το σημείο που έχει βουλώσει. Τα συνεργεία μας για Αποφράξεις στο Πικέρμι θα επιλύσουν την αιτία του μπλοκαρίσματος που έχετε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα εξασφαλίσουν τη μη επανεμφάνιση και επανάληψη του προβλήματος. Οι πιο κοινές αιτίες είναι διάφορα ξένα αντικείμενα, λίπη, τρίχες, σαπούνι, ρίζες δέντρων και φύλλα, πέτρες, έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες, σπασμένοι σωλήνες και λανθασμένη εγκατάστασή τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ – Βασικές συμβουλές

Μην προσπαθήσετε ποτέ να επιδιορθώσετε μια βουλωμένη αποχέτευση μόνοι σας. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι κάτι πάρα πολύ απλό αλλά κατά λάθος υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα και πολύ πιο δύσκολο στην αντιμετώπισή του. Επίσης, μη χρησιμοποιείτε χημικά σκευάσματα, γιατί ενδεχομένως να θέσετε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους σας και το περιβάλλον. Επιπλέον, η χρήση των βιομηχανικών χημικών δεν αντιμετωπίζει πάντα την αιτία του προβλήματος με τους αγωγούς σας και έτσι η απόφραξη μπορεί γρήγορα να επιστρέψει. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΙΚΕΡΜΙ θα φροντίσουμε κάθε θέμα που αντιμετωπίζετε με επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο. Επικοινωνήστε μας σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ και καθαρισμός αποχέτευσης

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα αποχετευτικών δικτύων που οι ιδιοκτήτες σπιτιών στην περιοχή των Μεσογείων συναντούν είναι τα σοβαρά μπλοκαρίσματα στο σύστημα αποχέτευσης. Μερικές φορές αυτά τα βουλώματα μπορούν να καθαριστούν με ζεστό νερό, μαγειρική σόδα και ξύδι, αλλά τις περισσότερες φορές χρειάζονται τις υπηρεσίες των επαγγελματιών τεχνικών μας, με ειδικά μηχανήματα καθαρισμού αποχέτευσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι το αποτέλεσμα συσσώρευσης παχύρρευστων λιπών, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και άλλων οργανικών υλικών. Μερικές φορές, ωστόσο, υπάρχει ένα βαθύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα που προκαλεί συχνό φράξιμο, όπως διείσδυση ριζών δέντρων στις γραμμές αποχέτευσης ή σπασμένους σωλήνες. Ενώ η υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΙΚΕΡΜΙ μπορεί να επαναληφθεί όποτε είναι απαραίτητο για την απομάκρυνση των απορριμμάτων, συχνά, η καλύτερη λύση είναι να προσδιοριστεί τι προκαλεί το πρόβλημα γενικότερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΚΕΡΜΙ: Διάγνωση με κάμερα

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για αυτή τη δουλειά είναι μια κάμερα επιθεώρησης σωληνώσεων. Με μια υπηρεσία επιθεώρησης βίντεο, μια κεφαλή κάμερας συνδεδεμένη σε ένα μακρύ, εύκαμπτο καλώδιο, εισάγεται στους αγωγούς που φράζουν συχνά, επιτρέποντας στους επαγγελματίες τεχνικούς να δουν την πραγματική αιτία του προβλήματος. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΙΚΕΡΜΙ, η ομάδα μας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών καθαρισμού, απόφραξης, συντήρησης της αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες κάμερες διάγνωσης των αποχετευτικών δικτύων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε και εξυπηρετούμε ολόκληρη την περιοχή του Πικερμίου και της Ραφήνας, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων περιοχών στα Μεσόγεια της Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ αποχετεύσεων στο ΠΙΚΕΡΜΙ άμεσα και υπεύθυνα

Βασιζόμαστε πρώτα από όλα στον επαγγελματισμό. Έχουμε 40 χρόνια εμπειρία τόσο στην οικιακή όσο και στην εμπορική – βιομηχανική εξυπηρέτηση. Και αυτό βεβαίως οφείλεται και στο γεγονός ότι μπορούμε και είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας. 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας με τα υψηλότερα πρότυπα. Εστιάζουμε στον πελάτη, κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που στεκόμαστε ισχυροί στον τομέα των αποχετεύσεων μέχρι και σήμερα. Η πείρα μας είναι αποδεδειγμένη και οι τεχνικοί μας άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι. Κανένα πρόβλημα δεν είναι το ίδιο. Το προσωπικό μας όμως άμεσα θα αξιολογήσει το θέμα και θα το λύσουν, ενημερώνοντας σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΙΚΕΡΜΙ – Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΠΙΚΕΡΜΙ – Επικοινωνία: 22940 28060 – ΤΚ 19009

Πληροφορίες Πικέρμι

Το Πικέρμι είναι οικισμός της Ανατολικής Αττικής. Διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, το Πικέρμι έχει 2.009 κατοίκους, ενώ η Δημοτική Κοινότητα Πικερμίου, η οποία περιλαμβάνει επίσης τους οικισμούς Διώνη, Αγιο Σπυρίδωνα και Ντράφι, έχει 7.112 κατοίκους.

Το Πικέρμι είναι γνωστό για τον μεγάλο πλούτο παλαιοντολογικών ευρημάτων (πανίδα Πικερμίου) που έχει να επιδείξει από τα πρώτα μόλις χρόνια της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους. Σύμφωνα με μία εκδοχή, οφείλει την ονομασία του στο βυζαντινό άρχοντα Επικέρνη, του οποίου αποτελούσε κτήμα κατά τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Στην αρχαιότητα αποτελούσε τον Αττικό Δήμο Τείθρας της Αιγηίδος φυλής που τοποθετείτο στη μεσόγεια χώρα σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Κατά τη φραγκοκρατία δέχεται Αρβανίτες κατοίκους ως τμήμα της Μεσογαίας, ενώ κατά την τουρκοκρατία διαιρείται σε εννέα τσιφλίκια Οθωμανών αρχόντων. Το 1912 εμφανίζεται ως οικισμός των Σπάτων, ενώ από το 1952 το Πικέρμι αναγνωρίζεται ως αυτόνομη κοινότητα της Ανατολικής Αττικής.