ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ – 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ. Είστε ιδιοκτήτης ή ένοικος κατοικίας, είτε διαχειριστής πολυκατοικίας, είτε υπεύθυνος ή ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης; Πραγματοποιούμε αποφράξεις και καθαρισμούς με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε θα σταθούμε δίπλα σας και θα σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση. Για μας κάθε περίπτωση, αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Καθετί καινούργιο που αντιμετωπίζουμε, μας εξελίσσει και μας κάνει καλύτερους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Καμία βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή για τις Αποφράξεις στην Αρτέμιδα. Εξάλλου έτσι χτίσαμε το όνομα της εταιρείας μας τα 40 και πλέον χρόνια παρουσίας μας στο χώρο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Κατανοούμε την ανάγκη σας για μια αποτελεσματική υπηρεσία. Για αυτό όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής πίεσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα μπλοκαρίσματα των αποχετεύσεών σας θα επανέλθουν γρήγορα στην κανονική τους λειτουργία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη, υπερχείλιση φρεατίων είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από οχήματα που είναι σε όλα τα σημεία των ανατολικών προαστίων και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία και στελεχωμένα από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς που είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περιοχή της ανατολικής Αττικής. Ευτυχώς είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία αποφράξεων αποχετεύσεων. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Γνωρίζουμε πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες. Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – Υπηρεσίες

 • Αποφράξεις Φρεατίων Άρτεμις –22940 28060
 • Απόφραξη Νεροχύτη Άρτεμις –22940 28060
 • Απόφραξη Υδρορροής Άρτεμις –22940 28060
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άρτεμις –22940 28060
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Άρτεμις –22940 28060
 • Καθαρισμός Φρεατίων Άρτεμις –22940 28060
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060
 •  Μηνιαίες Συντηρήσεις Άρτεμις –22940 28060
 • Αφαίρεση ριζών από την αποχέτευση
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Άρτεμις –22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς μας να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας.

Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

 • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
 • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
 • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
 • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
 • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
 • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών

Εάν οι ρίζες των δέντρων μεγαλώσουν πολύ κοντά στους σωλήνες αποχέτευσης, μπορούν να εισβάλουν στον σωλήνα, προκαλώντας απόφραξη και ενδεχομένως δημιουργώντας ρωγμή ή δομική κατάρρευση, εάν αφεθούν ανεξέλεγκτες. Όποιος έχει ρίξει καθαριστικό αποχέτευσης στο νεροχύτη πιθανότατα γνωρίζει ότι τα χημικά δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε ένα φράγμα. Πέραν τούτου όμως, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταστραφεί το δένδρο ή και ο σωλήνας.

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικά τις ρίζες των δέντρων από τη γραμμή αποχέτευσης είναι να συνεργαστείτε με την ειδική ομάδα των τεχνικών μας. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, να αφαιρέσουμε τις ρίζες, να τις απομακρύνουμε και να καθαρίσουμε τον σωλήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ – Επικοινωνία: 22940 28060 – ΤΚ 19016

Πληροφορίες για την Αρτέμιδα

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής, μέρος της Μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Η πόλη της Αρτέμιδος αναπτύσσεται πέριξ της παραθαλάσσιας ζώνης της Λούτσας που αποτελεί και το κέντρο της. Η οικιστική ζώνη εκτείνεται κατακόρυφα της παραλιακής προς τα βόρεια και τα νότια του κέντρου, ενώ δυτικά εκτείνονται οι πευκόφυτοι λόφοι της περιοχής. Οι συνοικίες της είναι αρκετά αραιοκατοικημένες. Μερικές από τις συνοικίες και περιοχές της Αρτέμιδος είναι οι εξής: Λούτσα, Βραυρώνα, Βελανιδέζα, Πράσινος Λόφο, Βρύση, Υπαπαντή, Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Γαλήνη. Η κεντρική παραλία της Αρτέμιδος επεκτείνεται από την συνοικία των Αλυκών μέχρι τον ναό της Ταυρoπόλου Αρτέμιδας με μεγάλη κίνηση τους θερινούς μήνες λόγω ότι τα νερά είναι καθαρά και πολύ ρηχά με εύκολη πρόσβαση σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα.

πηγή: ‘Αρτεμις Αττικής