ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ 22940 28060

Είστε ιδιοκτήτης ή ένοικος κατοικίας, είτε διαχειριστής πολυκατοικίας, είτε υπεύθυνος ή ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης; Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ θα αντιμετωπίσει με την ίδια σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος που είστε αντιμέτωπος. Θα σταθούμε δίπλα σας και θα σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση. Για μας κάθε περίπτωση, αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. Καθετί καινούργιο που αντιμετωπίζουμε, μας εξελίσσει και μας κάνει καλύτερους. Καμία βουλωμένη αποχέτευση δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή για την Αποφράξεις Άρτεμις. Εξάλλου έτσι χτίσαμε το όνομα της εταιρείας μας τα 40 και πλέον χρόνια παρουσίας μας στο χώρο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Κατανοούμε την ανάγκη σας για μια αποτελεσματική υπηρεσία. Για αυτό όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής πίεσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα. Για να εξασφαλιστεί ότι τα μπλοκαρίσματα των αποχετεύσεων σας θα επανέλθουν γρήγορα στο κανονικό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ: 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη, υπερχείλιση φρεατίων είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο. Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από οχήματα που είναι σε όλα τα σημεία των νοτίων προαστίων και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία και στελεχωμένα από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς που είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περιοχή της ανατολικής Αττικής. Ευτυχώς η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρει μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ: 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ γνωρίζει πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες. Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό. Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στην Αρτέμιδα
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στην Αρτέμιδα

Υπηρεσίες – Αποφράξεις Άρτεμις

Αποφράξεις Φρεατίων Άρτεμις –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Άρτεμις –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Άρτεμις –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άρτεμις –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Άρτεμις –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Άρτεμις –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Άρτεμις –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Άρτεμις –22940 28060

Αποφράξεις Αρτεμις
Αποφράξεις Αρτεμις

Αποφράξεις Άρτεμις: επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς της Αποφράξεις Άρτεμις να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας. Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

  • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
  • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
  • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
  • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
  • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
  • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Ραφήνα
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Ραφήνα

Αποφράξεις Άρτεμις Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19016

Πληροφορίες για Αρτέμιδα

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής, μέρος της Μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Η πόλη της Αρτέμιδος αναπτύσσεται πέριξ της παραθαλάσσιας ζώνης της Λούτσας που αποτελεί και το κέντρο της. Η οικιστική ζώνη εκτείνεται κατακόρυφα της παραλιακής προς τα βόρεια και τα νότια του κέντρου, ενώ δυτικά εκτείνονται οι πευκόφυτοι λόφοι της περιοχής. Οι συνοικίες της είναι αρκετά αραιοκατοικημένες. Μερικές από τις συνοικίες και περιοχές της Αρτέμιδος είναι οι εξής: Λούτσα, Βραυρώνα, Βελανιδέζα, Πράσινος Λόφο, Βρύση, Υπαπαντή, Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Γαλήνη. Η κεντρική παραλία της Αρτέμιδος επεκτείνεται από την συνοικία των Αλυκών μέχρι τον ναό της Ταυρoπόλου Αρτέμιδας με μεγάλη κίνηση τους θερινούς μήνες λόγω ότι τα νερά είναι καθαρά και πολύ ρηχά με εύκολη πρόσβαση σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα.

πηγή: ‘Αρτεμις Αττικής