ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ 22940 28060

Από τη δεκαετία του 1970 που είμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ έχει αντιμετωπίσει και λύσει χιλιάδες προβλήματα. Κατά βάση, προσφέρουμε υπηρεσίες σε αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δεν ασχολούμαστε απλά με βουλωμένες αποχετεύσεις, μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε τα πάντα. Έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νιπτήρα, μπανιέρα ή ντους; Αυτά είναι κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οπουδήποτε υπάρχουν σωληνώσεις που μπορεί να βουλώσουν, εμείς μπορούμε να μπορούμε να το καθαρίσουμε. Η Αποφράξεις Λούτσα αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία της ανατολικής Αττικής και των Μεσογείων για τον κλάδο των αποχετευτικών συστημάτων. Παρέχει εδώ και παραπάνω από 30 χρόνια τις πιο αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης, καθαρισμού και αποφράξεων στα δίκτυα αποχέτευσης. Είναι συνώνυμη με το σίγουρο και οριστικό αποτέλεσμα.

Αποφράξεις Λούτσα
Αποφράξεις Λούτσα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ: 24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από οχήματα που είναι σε όλα τα σημεία των νοτίων προαστίων και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία και στελεχωμένα από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς που είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περιοχή της ανατολικής Αττικής. Ευτυχώς η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρει μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη, υπερχείλιση φρεατίων είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ προσφέρει επαγγελματικές λύσεις με εγγυημένα αποτελέσματα τόσο σε οικιακά, όσο και επαγγελματικά συστήματα αποχέτευσης, απαλλάσσοντας σας από το χάος και την αναστάτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ: 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό. Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ γνωρίζει πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες.

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Λούτσα
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Λούτσα

Αποφράξεις Λούτσα: Υπηρεσίες ασύγκριτης ποιότητας

Χωρίς αυτό να έχει επιβάρυνση στη χρέωση. Οι τιμές μας είναι παραπάνω από ικανοποιητικές, για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών και των επαγγελματικών χώρων στα Μεσόγεια και την ανατολική Αττική μπορούν να νιώθουν σίγουροι που έχουν μία εταιρεία που αναλαμβάνει την φροντίδα των αποχετευτικών τους δικτύων, όπως η Αποφράξεις Λούτσα. Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που είναι μαζί μας πάρα πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε τόσο σίγουροι ότι η εμπειρία και η πείρα της εταιρείας μας μπορεί να λύσει όλες τις περιπτώσεις . Όλο το προσωπικό μας είναι πλήρως ενημερωμένο με όλη τη νομοθεσία για την υγεία και την ασφάλεια και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή άριστων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αποφράξεις Λούτσα: Συμβουλές

Μόλις έχουμε ολοκληρώσει μια δουλειά θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι τα πρότυπα των υπηρεσιών μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Καλώντας την Αποφράξεις Λούτσα, ξέρετε ότι κάνουμε το πρόβλημά σας, δικό μας και δεν έχετε να ανησυχείτε για οτιδήποτε, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δυσάρεστης κατάστασης για εσάς. Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό και διακριτικότητα και φέρνουμε εις πέρας ό,τι αντιμετωπίζεται στη γραμμή τις αποχέτευσης, χωρίς την παραμικρή, επιπλέον αναστάτωση για εσάς και το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φεύγοντας και αφού έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργασίες μας, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε αφήσει το χώρο σας στην ίδια ή σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν πριν έρθουμε.

Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Λούτσα συμπεριλαμβάνουν:

  • επαγγελματικούς καθαρισμούς
  • αποφράξεις κάθε είδους
  • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
  • αντλήσεις υδάτων
  • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις κ.α.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Λούτσα είναι διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το άριστο και εγγυημένο μας αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, τεχνικές και μεθόδους όπως:

  • χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος
  • καθαρισμό με υδροβολή, με υψηλή πίεση νερού
  • επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
  • χρήση ισχυρών ριζοκοπτικών μηχανημάτων κλπ.

Αποφράξεις Λούτσα: 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Λούτσα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Λούτσα –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Λούτσα –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Λούτσα –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λούτσα –22940 28060

Αποφράξεις Λούτσα Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19016

Πληροφορίες για Λούτσα

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής, μέρος της Μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Η πόλη της Αρτέμιδος αναπτύσσεται πέριξ της παραθαλάσσιας ζώνης της Λούτσας που αποτελεί και το κέντρο της. Η οικιστική ζώνη εκτείνεται κατακόρυφα της παραλιακής προς τα βόρεια και τα νότια του κέντρου. Δυτικά εκτείνονται οι πευκόφυτοι λόφοι της περιοχής. Οι συνοικίες της είναι αρκετά αραιοκατοικημένες. Μερικές από τις συνοικίες και περιοχές της Αρτέμιδος είναι οι εξής: Λούτσα, Βραυρώνα, Βελανιδέζα, Πράσινος Λόφο, Βρύση, Υπαπαντή, Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Γαλήνη. Η κεντρική παραλία της Αρτέμιδος επεκτείνεται από την συνοικία των Αλυκών μέχρι τον ναό της Ταυρoπόλου Αρτέμιδας με μεγάλη κίνηση τους θερινούς μήνες λόγω ότι τα νερά είναι καθαρά και πολύ ρηχά με εύκολη πρόσβαση σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα.

πηγή: Λούτσα Αττικής