ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ. Από τη δεκαετία του 1970 που είμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων, έχουμε αντιμετωπίσει και λύσει χιλιάδες προβλήματα. Κατά βάση, προσφέρουμε υπηρεσίες σε αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δεν ασχολούμαστε απλά με βουλωμένες αποχετεύσεις, μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε τα πάντα. Έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νιπτήρα, μπανιέρα ή ντους; Αυτά είναι κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οπουδήποτε υπάρχουν σωληνώσεις που μπορεί να βουλώσουν, εμείς μπορούμε να το καθαρίσουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Αποτελούμε τους πρωτοπόρους της ανατολικής Αττικής και των Μεσογείων στον κλάδο των αποχετευτικών συστημάτων και φυσικά για τις Αποφράξεις στη Λούτσα. Παρέχουμε εδώ και παραπάνω από 40 χρόνια τις πιο αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης, καθαρισμού και αποφράξεων στα δίκτυα αποχέτευσης. Επιλέξτε μας για σίγουρα και οριστικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Λούτσα περιλαμβάνουν

 • επαγγελματικούς καθαρισμούς
 • αποφράξεις κάθε είδους
 • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών από τους σωλήνες αποχέτευσης
 • αντλήσεις υδάτων
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις

Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το άριστο και εγγυημένο μας αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, τεχνικές και μεθόδους όπως:

 • χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος
 • καθαρισμό με υδροβολή, με υψηλή πίεση νερού
 • επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • χρήση ισχυρών ριζοκοπτικών μηχανημάτων κλπ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς μας να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας.

Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

 • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
 • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
 • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
 • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
 • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
 • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – Αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών

Εάν οι ρίζες των δέντρων μεγαλώσουν πολύ κοντά στους σωλήνες αποχέτευσης, μπορούν να εισβάλουν στον σωλήνα, προκαλώντας απόφραξη και ενδεχομένως δημιουργώντας ρωγμή ή δομική κατάρρευση, εάν αφεθούν ανεξέλεγκτες. Όποιος έχει ρίξει καθαριστικό αποχέτευσης στο νεροχύτη πιθανότατα γνωρίζει ότι τα χημικά δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε ένα φράγμα. Πέραν τούτου όμως, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταστραφεί το δένδρο ή και ο σωλήνας.

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικά τις ρίζες των δέντρων από τη γραμμή αποχέτευσης είναι να συνεργαστείτε με την ειδική ομάδα των τεχνικών μας. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, να αφαιρέσουμε τις ρίζες, να τις απομακρύνουμε και να καθαρίσουμε τον σωλήνα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ – 24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από οχήματα που είναι σε όλα τα σημεία των ανατολικών προαστίων και είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία και στελεχωμένα από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς που είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περιοχή της ανατολικής Αττικής.

Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να σας προσφέρουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική και αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νεροχύτη, υπερχείλιση φρεατίων είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όλο το εικοσιτετράωρο. Προσφέρουμε ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΛΟΥΤΣΑ με επαγγελματικές λύσεις και εγγυημένα αποτελέσματα τόσο σε οικιακά, όσο και επαγγελματικά συστήματα αποχέτευσης, απαλλάσσοντάς σας από το χάος και την αναστάτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, εντιμότητα και επαγγελματισμό όλες τις περιπτώσεις. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Γνωρίζουμε πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών και των επαγγελματικών χώρων στα Μεσόγεια και την ανατολική Αττική μπορούν να νιώθουν σίγουροι με εμάς που αναλαμβάνουμε τη φροντίδα των αποχετευτικών τους δικτύων. Έχουμε αρκετούς υπάλληλους που είναι μαζί μας πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε τόσο σίγουροι ότι η εμπειρία και η οργάνωση της εταιρείας μας μπορεί να λύσει όλες τις περιπτώσεις. Όλο το προσωπικό μας είναι πλήρως ενημερωμένο για τους κανόνες υγιεινής και την ασφάλεια, γι αυτό είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των άριστων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι τιμές μας είναι παραπάνω από ικανοποιητικές, για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ

Μόλις ολοκληρώσουμε την εργασία, θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι οι προδιαγραφές των υπηρεσιών μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Καλώντας μας για Αποφράξεις στη Λούτσα, να ξέρετε ότι κάνουμε το πρόβλημά σας δικό μας, και δεν έχετε να ανησυχείτε για οτιδήποτε, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δυσάρεστης κατάστασης για εσάς. Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό και διακριτικότητα και φέρνουμε εις πέρας ό,τι αντιμετωπίζεται στη γραμμή τις αποχέτευσης, χωρίς την παραμικρή, επιπλέον αναστάτωση για εσάς και το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φεύγοντας και αφού έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργασίες μας, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε αφήσει το χώρο σας στην ίδια ή σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν πριν έρθουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – Υπηρεσίες

Αποφράξεις Λούτσα Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19016

Πληροφορίες για Λούτσα

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας της Ανατολικής Αττικής. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής, μέρος της Μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.

Η πόλη της Αρτέμιδος αναπτύσσεται πέριξ της παραθαλάσσιας ζώνης της Λούτσας που αποτελεί και το κέντρο της. Η οικιστική ζώνη εκτείνεται κατακόρυφα της παραλιακής προς τα βόρεια και τα νότια του κέντρου. Δυτικά εκτείνονται οι πευκόφυτοι λόφοι της περιοχής. Οι συνοικίες της είναι αρκετά αραιοκατοικημένες. Μερικές από τις συνοικίες και περιοχές της Αρτέμιδος είναι οι εξής: Λούτσα, Βραυρώνα, Βελανιδέζα, Πράσινος Λόφο, Βρύση, Υπαπαντή, Άγιος Νικόλαος, Αλυκή, Γαλήνη. Η κεντρική παραλία της Αρτέμιδος επεκτείνεται από την συνοικία των Αλυκών μέχρι τον ναό της Ταυρoπόλου Αρτέμιδας με μεγάλη κίνηση τους θερινούς μήνες λόγω ότι τα νερά είναι καθαρά και πολύ ρηχά με εύκολη πρόσβαση σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους με κινητικά προβλήματα.