Pin It

Αποφράξεις Λούτσα

Αποφράξεις Λούτσα 22940 28060

Από το 1970 που είμαστε στον τομέα των αποχετεύσεων, έχουμε αντιμετωπίσει και λύσει χιλιάδες προβλήματα. Κατά βάση, προσφέρουμε υπηρεσίες σε αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δεν ασχολούμαστε απλά με βουλωμένες αποχετεύσεις, μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε τα πάντα. Έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα ή νιπτήρα, μπανιέρα ή ντους; Αυτά είναι κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οπουδήποτε υπάρχουν σωληνώσεις που μπορεί να βουλώσουν, εμείς μπορούμε να μπορούμε να το καθαρίσουμε. Αποφράξεις Λούτσα

Αποφράξεις Λούτσα

Αποφράξεις Λούτσα

Η Αποφράξεις Λούτσα αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία της ανατολικής Αττικής και των Μεσογείων για τον κλάδο των αποχετευτικών συστημάτων. Παρέχει εδώ και παραπάνω από 30 χρόνια τις πιο αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες συντήρησης, καθαρισμού και αποφράξεων στα δίκτυα αποχέτευσης. Είναι συνώνυμη με το σίγουρο και οριστικό αποτέλεσμα.

Οι εργασίες που προσφέρει η Αποφράξεις Λούτσα διαθέτουν ασύγκριτη ποιότητα

Χωρίς αυτό να έχει επιβάρυνση στη χρέωση. Οι τιμές μας είναι παραπάνω από ικανοποιητικές, για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών και των επαγγελματικών χώρων στα Μεσόγεια και την ανατολική Αττική μπορούν να νιώθουν σίγουροι που έχουν μία εταιρεία που αναλαμβάνει την φροντίδα των αποχετευτικών τους δικτύων, όπως η Αποφράξεις Λούτσας.

Καλώντας την Αποφραξεις Λουτσα, ξέρετε ότι κάνουμε το πρόβλημά σας, δικό μας και δεν έχετε να ανησυχείτε για οτιδήποτε, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δυσάρεστης κατάστασης για εσάς. Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό και διακριτικότητα και φέρνουμε εις πέρας ό,τι αντιμετωπίζεται στη γραμμή τις αποχέτευσης, χωρίς την παραμικρή, επιπλέον αναστάτωση για εσάς και το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φεύγοντας και αφού έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργασίες μας, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε αφήσει το χώρο σας στην ίδια ή σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν πριν έρθουμε.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ προσφέρει επαγγελματικές λύσεις με εγγυημένα αποτελέσματα τόσο σε οικιακά, όσο και επαγγελματικά συστήματα αποχέτευσης, απαλλάσσοντας σας από το χάος και την αναστάτωση.

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Λούτσα

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Λούτσα

Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Λούτσα συμπεριλαμβάνουν:

 • επαγγελματικούς καθαρισμούς
 • αποφράξεις κάθε είδους
 • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • αντλήσεις υδάτων
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις κ.α.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το άριστο και εγγυημένο μας αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, τεχνικές και μεθόδους όπως:

 • χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος
 • καθαρισμό με υδροβολή, με υψηλή πίεση νερού
 • επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • χρήση ισχυρών ριζοκοπτικών μηχανημάτων κλπ.

Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό υπαλλήλων που είναι μαζί μας πάρα πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε τόσο σίγουροι ότι η εμπειρία και η πείρα της εταιρείας μας μπορεί να λύσει όλες τις περιπτώσεις . Όλο το προσωπικό μας είναι πλήρως ενημερωμένο με όλη τη νομοθεσία για την υγεία και την ασφάλεια και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή άριστων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μόλις έχουμε ολοκληρώσει μια δουλειά θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι τα πρότυπα των υπηρεσιών μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας.

Μαζί σας καθ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Λούτσα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λούτσα –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Λούτσα –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Λούτσα –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Λούτσα –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λούτσα –22940 28060

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940 28060

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Λούτσα 22940 28060 – Αποχετεύσεις Λούτσα : Αποφράξεις Ραφήνα | sumbouleskathariothtas | 14 Ιουνίου, 2017
 2. Αποφράξεις Λούτσα 22940 28060 – Αποχετεύσεις Λούτσα : Αποφράξεις Ραφήνα | myapofraxeisathina | 2 Αυγούστου, 2017

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top