ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 22940 28060

Μην ανησυχείτε αν γυρίσετε στο σπίτι σας και βρείτε να τρέχουν νερά κάτω από την πόρτα σας παραδείγματος χάριν. Οποιαδήποτε στιγμή και αν συμβεί αυτό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ είναι κοντά σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η Αποφράξεις Νέα Μάκρη εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Μόλις μας καλέσετε τα πλήρως με φορτηγά εξοπλισμένα συνεργεία μας είναι πάντα έτοιμα να σας βοηθήσουν. Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε όλο το ανατολικό τμήμα του νομού Αττικής, προσφέροντας τις πιο άριστες υπηρεσίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Αποφράξεις Νέα Μάκρη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

 Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ που απαρτίζουν τα συνεργεία μας, είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι με τα πιο σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Καλύπτουμε πλήρως τόσο τους οικιακούς όσο και τους επαγγελματικούς και δημοσίους χώρους. Μαζί μας θα είστε πάντα σε ασφαλή χέρια. Καλέστε μας και δεν θα χάσετε, μόνο θα κερδίσετε. Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων γρήγορα και επαγγελματικά. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης. Εν συνεχεία, μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημα σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία τους.

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Νέα Μάκρη
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στη Νέα Μάκρη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

Δεδομένου ότι οι ρίζες δέντρων αναζητούν πηγές τροφής, οι γραμμές αποχέτευσης είναι πιθανοί στόχοι επειδή περιέχουν θρεπτικά συστατικά, νερό και οξυγόνο. Οι ρίζες είναι σαν μικροσκοπικές αράχνες που σέρνονται υπογείως ψάχνοντας για φαγητό. Μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και από τις μικρότερες ρωγμές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης και τελικά μετατρέπονται σε ώριμες ρίζες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε μέγεθος ίσο με του σωλήνα αποχέτευσης. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ διαθέτει επαγγελματίες εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να ελέγξουν την αποχέτευση και να κάνουν συστάσεις. Υπάρχουν μερικά αποτελεσματικά μέσα για να απαλλαγούμε από τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Νέα Μάκρη συμπεριλαμβάνουν:

  • επαγγελματικούς καθαρισμούς
  • αποφράξεις κάθε είδους στη Νέα Μάκρη
  • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
  • αντλήσεις υδάτων
  • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις κ.α.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Νέα Μάκρη είναι διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το άριστο και εγγυημένο μας αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, τεχνικές και μεθόδους όπως:

  • χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος
  • καθαρισμό με υδροβολή, με υψηλή πίεση νερού
  • επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
  • χρήση ισχυρών ριζοκοπτικών μηχανημάτων κλπ.

Αποφράξεις Νέα Μάκρη: λύσεις στα προβλήματα αποχετεύσεων

Οι τεχνικοί μας όντας εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι και έχοντας στην διάθεση τους μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων μας υπηρεσιών. Ελάτε σε επαφή με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και θα καταλάβετε την αξιοπιστία και την αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι χαρτιά, λίπη, φύλλα, ρίζες των και διάφορα αντικείμενα. Η Αποφράξεις Νέα Μάκρη προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε μια ευρεία πελατειακή βάση συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, κατασκευαστικών εταιρειών, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Νέα Μάκρη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Μάκρη –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Μάκρη –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Νέα Μάκρη –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Μάκρη –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Μάκρη –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Μάκρη –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Μάκρη –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Μάκρη –22940 28060

Αποφράξεις Νέα Μάκρη Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19005

Πληροφορίες Νέα Μάκρη

Η Νέα Μάκρη είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στο Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 15.554 κατοίκους.

Η Νέα Μάκρη συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού και τον Διόνυσο, ενώ βρέχεται ανατολικά από το Νότιο Ευβοϊκό σε μήκος ακτών 10 χλμ. περίπου. Το κέντρο της πόλης απέχει από την Αθήνα 32 χλμ. μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος. Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει 12 χλμ. μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος και Αττικής Οδού. Το Ζούμπερι αποτελεί ανεξάρτητη συνοικία του Δήμου Νέας Μάκρης.

πηγή: Νέα Μάκρη Αττικής