ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ 22940 28060

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευση σας πιθανώς έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να λύσετε το πρόβλημά σας. Μερικοί μπορεί ακόμη και να λειτούργησαν για λίγο καιρό, αλλά επέστρεψαν σε χειρότερο βαθμό. Παρατηρείτε ότι οι νεροχύτες, οι μπανιέρες και οι λεκάνες τουαλέτας στο σπίτι σας στραγγίζουν αργά ή προκαλούν γάργαρους θορύβους; Ήρθε η ώρα να καλέσετε την Αποφράξεις Ντράφι Διώνη. Για να προσδιορίσετε τι προκαλεί το μπλοκάρισμα και την έκταση της ζημιάς, συνιστάται μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα. Από όλα τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκή αποχέτευσης, οι ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης είναι οι πιο προβληματικές. Μπορούν να είναι πολύ επεμβατικές, και αν δεν είστε εφαρμόζετε συχνά έναν καθαρισμό ή μία επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης, δεν θα παρατηρήσετε τίποτα μέχρι να υπάρξει αργή ροή αποστράγγισης ή αντίστροφη ροή των υδάτων.

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη
Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ: ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

Δεδομένου ότι οι ρίζες δέντρων αναζητούν πηγές τροφής, οι γραμμές αποχέτευσης είναι πιθανοί στόχοι επειδή περιέχουν θρεπτικά συστατικά, νερό και οξυγόνο. Οι ρίζες είναι σαν μικροσκοπικές αράχνες που σέρνονται υπογείως ψάχνοντας για φαγητό. Μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και από τις μικρότερες ρωγμές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης και τελικά μετατρέπονται σε ώριμες ρίζες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε μέγεθος ίσο με του σωλήνα αποχέτευσης. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ διαθέτει επαγγελματίες εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να ελέγξουν την αποχέτευση και να κάνουν συστάσεις. Υπάρχουν μερικά αποτελεσματικά μέσα για να απαλλαγούμε από τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ: ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Παραδοσιακά, ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα χρησιμοποιείται για να κόψει τις ρίζες δέντρων μέσα στο σωλήνα. Διαθέτει ένα εξάρτημα στο σπειροειδές του κεφάλι που μοιάζει με παλινδρομικό πριόνι. Η περιστρεφόμενη δράση του περιστροφικού μηχανήματος κόβει τη μάζα της τρύπας μέσα στο σωλήνα. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι η πιο αποτελεσματική, επειδή αφαιρεί μόνο τις τρύπες στο εσωτερικό του σωλήνα, οι οποίες μπορούν να ξαναδημιουργηθούν.

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη: Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που συνιστούν σήμερα οι τεχνικοί της Αποφράξεις Ντράφι Διώνη είναι ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Μπορεί να παράγει ισχυρή πίεση νερού, όταν το μπλοκάρισμα είναι πολύ παχύ και επίμονο. Η άκρη του πιεστικού έχει ειδικά εξαρτήματα ανάλογα με τον τύπο του μπλοκαρίσματος που θα αφαιρέσει. Η δύναμη του νερού καταστρέφει αποτελεσματικά τις μάζες των ριζών μέσα στις σωληνώσεις, καταστρέφοντάς τις σε μικρά κομμάτια, τα οποία ξεπλένονται εύκολα μέσω της γραμμής αποχέτευσης. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είτε είναι στην τουαλέτα ή την κουζίνα είναι δυσάρεστο γεγονός ιδίως όταν συμβαίνει σε μια αναπάντεχη στιγμή.

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη: λύσεις στα προβλήματα αποχετεύσεων

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι χαρτιά, λίπη, φύλλα, ρίζες των και διάφορα αντικείμενα. Η Αποφράξεις Ντράφι Διώνη προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε μια ευρεία πελατειακή βάση συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, κατασκευαστικών εταιρειών, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α. Οι τεχνικοί μας όντας εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι και έχοντας στην διάθεση τους μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων μας υπηρεσιών. Ελάτε σε επαφή με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και θα καταλάβετε την αξιοπιστία και την αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας.

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη: Υπηρεσίες

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στο Ντράφι-Διώνη
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στο Ντράφι-Διώνη

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Ντράφι Διώνη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ντράφι Διώνη –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Ντράφι Διώνη –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ντράφι Διώνη –22940 28060

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19009


Πληροφορίες για Ντράφι

Το Ντράφι είναι συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και του νυν Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Κτίστηκε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του Συνεταιρισμού Γεωργικών Υπαλλήλων “Ο ΠΑΝ”. Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών.

πηγή: Ντράφι Αττικής

Πληροφορίες για Διώνη

Η Διώνη είναι περιοχή στα όρια της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι μία από τις ανερχόμενες περιοχές των Μεσογείων, με σημαντική -πριν την οικονομική κρίση- οικοδομική δραστηριότητα. Υπολογίζεται ότι κατοικείται από 400 περίπου οικογένειες. Η ανέγερση πολυκατοικιών απαγορεύεται. Αναμένεται να υλοποιηθούν έργα κοινής ωφέλειας, όπως δημιουργία εμπορικού κέντρου, ωστόσο μέχρι τώρα (2012) δεν διαθέτει ούτε περίπτερο και οι κάτοικοι πρέπει να μεταβούν στο κέντρο Πικερμίου για τις απαραίτητες αγορές. Από τον Μάιο του 2007 η Διώνη υδροδοτείται από την Ε.ΥΔ.Α.Π.. Από τα τέλη του 2008 λειτουργεί εκκλησία προς τιμήν της Αγίας Φιλοθέης με έντονη την παρουσία των πιστών.

πηγή: Διώνη Αττικής