ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ. Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας πιθανώς έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να το λύσετε. Μερικοί μπορεί ακόμη και να λειτούργησαν για λίγο καιρό, αλλά το βούλωμα επέστρεψε σε χειρότερο βαθμό.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είτε είναι στην τουαλέτα ή την κουζίνα είναι δυσάρεστο γεγονός ιδίως όταν συμβαίνει σε μια αναπάντεχη στιγμή. Παρατηρείτε ότι οι νεροχύτες, οι μπανιέρες και οι λεκάνες τουαλέτας στο σπίτι σας στραγγίζουν αργά ή προκαλούν γάργαρους θορύβους; Υπάρχει εμπλοκή αποχέτευσης από ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης; Μπορείτε να μας καλέσετε για καθαρισμό – συντήρηση σωληνώσεων και για Αποφράξεις στο Ντράφι – Διώνη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Για να προσδιορίσετε τι προκαλεί το μπλοκάρισμα, την έκταση αλλά και το ακριβές σημείο της ζημιάς, υπάρχει και η δυνατότητα επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ: ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

Δεδομένου ότι οι ρίζες δέντρων αναζητούν πηγές τροφής, οι γραμμές αποχέτευσης είναι πιθανοί στόχοι επειδή περιέχουν θρεπτικά συστατικά, νερό και οξυγόνο. Οι ρίζες αναπτύσονται υπογείως ψάχνοντας για φαγητό. Μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και από τις μικρότερες ρωγμές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης και τελικά μετατρέπονται σε ώριμες ρίζες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε μέγεθος ίσο με του σωλήνα αποχέτευσης. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ διαθέτουμε επαγγελματίες εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να ελέγξουν την αποχέτευση και να κάνουν συστάσεις. Υπάρχουν μερικά αποτελεσματικά μέσα για να απαλλαγούμε από τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ: ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Παραδοσιακά, ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα χρησιμοποιείται για να κόψει τις ρίζες δέντρων μέσα στο σωλήνα. Διαθέτει ένα εξάρτημα στο σπειροειδές του κεφάλι που μοιάζει με παλινδρομικό πριόνι. Η περιστρεφόμενη δράση του περιστροφικού μηχανήματος κόβει τη μάζα που εμποδίζει το σωλήνα. Αυτή η μέθοδος δεν είναι η πλέον αποτελεσματική, επειδή αφαιρεί μόνο τις τρύπες στο εσωτερικό του σωλήνα, οι οποίες μπορούν να ξαναδημιουργηθούν. Ο πλήρης καθαρισμός του σωλήνα επιτυγχάνεται με το πιεστικό υδροβολής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ: Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που συνιστούν σήμερα οι τεχνικοί μας είναι ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Μπορεί να παράγει ισχυρή πίεση νερού, όταν το μπλοκάρισμα είναι πολύ παχύ και επίμονο. Η άκρη του πιεστικού έχει ειδικά εξαρτήματα ανάλογα με τον τύπο του μπλοκαρίσματος που θα αφαιρέσει. Η δύναμη του νερού καταστρέφει αποτελεσματικά τις μάζες μέσα στις σωληνώσεις οι οποίες ξεπλένονται εύκολα μέσω της γραμμής αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ: λύσεις στα προβλήματα αποχετεύσεων

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι χαρτιά, λίπη, φύλλα, ρίζες των και διάφορα αντικείμενα. Στις Αποφράξεις στο Ντράφι Διώνη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε μια ευρεία πελατειακή βάση συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, κατασκευαστικών εταιρειών, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α. Οι τεχνικοί μας όντας εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι και έχοντας στη διάθεση τους μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ελάτε σε επαφή με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και θα καταλάβετε την αξιοπιστία και την αγάπη που έχουμε για τη δουλειά μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ – Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19009


Πληροφορίες για Ντράφι

Το Ντράφι είναι συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και του νυν Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Κτίστηκε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του Συνεταιρισμού Γεωργικών Υπαλλήλων “Ο ΠΑΝ”. Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών.

Πληροφορίες για Διώνη

Η Διώνη είναι περιοχή στα όρια της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι μία από τις ανερχόμενες περιοχές των Μεσογείων, με σημαντική -πριν την οικονομική κρίση- οικοδομική δραστηριότητα. Υπολογίζεται ότι κατοικείται από 400 περίπου οικογένειες. Η ανέγερση πολυκατοικιών απαγορεύεται. Αναμένεται να υλοποιηθούν έργα κοινής ωφέλειας, όπως δημιουργία εμπορικού κέντρου, ωστόσο μέχρι τώρα (2012) δεν διαθέτει ούτε περίπτερο και οι κάτοικοι πρέπει να μεταβούν στο κέντρο Πικερμίου για τις απαραίτητες αγορές. Από τον Μάιο του 2007 η Διώνη υδροδοτείται από την Ε.ΥΔ.Α.Π.. Από τα τέλη του 2008 λειτουργεί εκκλησία προς τιμήν της Αγίας Φιλοθέης με έντονη την παρουσία των πιστών.