Pin It

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη 22940 28060

Καταλαβαίνουμε ότι όταν έχετε κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευση σας πιθανώς έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να λύσετε το πρόβλημά σας. Μερικοί μπορεί ακόμη και να λειτούργησαν για λίγο καιρό, αλλά επέστρεψαν σε χειρότερο βαθμό. Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

Παρατηρείτε ότι οι νεροχύτες, οι μπανιέρες και οι λεκάνες τουαλέτας στο σπίτι σας στραγγίζουν αργά ή προκαλούν γάργαρους θορύβους; Ήρθε η ώρα να καλέσετε την Αποφράξεις Ντράφι Διώνη. Για να προσδιορίσετε τι προκαλεί το μπλοκάρισμα και την έκταση της ζημιάς, συνιστάται μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Από όλα τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν εμπλοκή αποχέτευσης, οι ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης είναι οι πιο προβληματικές. Μπορούν να είναι πολύ επεμβατικές, και αν δεν είστε εφαρμόζετε συχνά έναν καθαρισμό ή μία επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης, δεν θα παρατηρήσετε τίποτα μέχρι να υπάρξει αργή ροή αποστράγγισης ή αντίστροφη ροή των υδάτων.

Ρίζες δέντρων

Δεδομένου ότι οι ρίζες δέντρων αναζητούν πηγές τροφής, οι γραμμές αποχέτευσης είναι πιθανοί στόχοι επειδή περιέχουν θρεπτικά συστατικά, νερό και οξυγόνο. Οι ρίζες είναι σαν μικροσκοπικές αράχνες που σέρνονται υπογείως ψάχνοντας για φαγητό. Μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και από τις μικρότερες ρωγμές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης και τελικά μετατρέπονται σε ώριμες ρίζες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε μέγεθος ίσο με του σωλήνα αποχέτευσης. Η Αποφραξεις Διωνη διαθέτει επαγγελματίες εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να ελέγξουν την αποχέτευση και να κάνουν συστάσεις. Υπάρχουν μερικά αποτελεσματικά μέσα για να απαλλαγούμε από τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

Παραδοσιακά, ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα χρησιμοποιείται για να κόψει τις ρίζες δέντρων μέσα στο σωλήνα. Διαθέτει ένα εξάρτημα στο σπειροειδές του κεφάλι που μοιάζει με παλινδρομικό πριόνι. Η περιστρεφόμενη δράση του περιστροφικού μηχανήματος κόβει τη μάζα της τρύπας μέσα στο σωλήνα. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν είναι η πιο αποτελεσματική, επειδή αφαιρεί μόνο τις τρύπες στο εσωτερικό του σωλήνα, οι οποίες μπορούν να ξαναδημιουργηθούν.

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή – Αποφράξεις Ντράφι Διώνη

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που συνιστούν σήμερα οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ είναι ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Μπορεί να παράγει ισχυρή πίεση νερού, όταν το μπλοκάρισμα είναι πολύ παχύ και επίμονο. Η άκρη του πιεστικού έχει ειδικά εξαρτήματα ανάλογα με τον τύπο του μπλοκαρίσματος που θα αφαιρέσει. Η δύναμη του νερού καταστρέφει αποτελεσματικά τις μάζες των ριζών μέσα στις σωληνώσεις, καταστρέφοντάς τις σε μικρά κομμάτια, τα οποία ξεπλένονται εύκολα μέσω της γραμμής αποχέτευσης.

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στο Ντράφι-Διώνη

Φρεάτιο που καθαρίστηκε στο Ντράφι-Διώνη

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είτε είναι στην τουαλέτα ή την κουζίνα είναι δυσάρεστο γεγονός ιδίως όταν συμβαίνει σε μια αναπάντεχη στιγμή.
Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι χαρτιά, λίπη, φύλλα, ρίζες των και διάφορα αντικείμενα.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε μια ευρεία πελατειακή βάση συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, κατασκευαστικών εταιρειών, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α. Οι τεχνικοί μας όντας εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι και έχοντας στην διάθεση τους μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων μας υπηρεσιών.

Ελάτε σε επαφή με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και θα καταλάβετε την αξιοπιστία και την αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Ντράφι Διώνη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Ντράφι Διώνη –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Ντράφι Διώνη –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Ντράφι Διώνη –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Ντράφι Διώνη –22940 28060

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22940 28060

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

  1. Αποφράξεις Ντράφι Διώνη – Αποχετεύσεις Ντράφι Διώνη : Αποφράξεις Ραφήνα | sumbouleskathariothtas | 14 Ιουνίου, 2017
  2. Αποφράξεις Ντράφι Διώνη – Αποχετεύσεις Ντράφι Διώνη : Αποφράξεις Ραφήνα | myapofraxeisathina | 21 Ιουνίου, 2017
  3. Αποφραξεις Διωνης - 2106852718 - Αποφράξεις Διώνη : Αποφράξεις Αποχετεύσεων | 23 Οκτωβρίου, 2019

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top