ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 22940 28060

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ. Βρισκόμαστε στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια και ασχολούμαστε με τις αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων. Στην Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη από το 1980 έχουμε αποφράξει άπειρες αποχετεύσεις. Πιστεύουμε ότι το μυστικό για τη συνέχιση της επιτυχίας μας είναι η αξιοπιστία μας, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και οι ασυναγώνιστες τιμές μας. Εάν έχετε μια αποκλεισμένη αποχέτευση, απλά τηλεφωνήστε μας. Καθώς είμαστε μια μεγάλη και καθιερωμένη εταιρεία θα έχουμε πάντα κάποιο συνεργείο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ πάντα διαθέσιμο ώστε να έρθει σε σας και να αποκαταστήσει την βλάβη. Αν το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό σας εγγυόμαστε πάντα ένα γρήγορο χρόνο απόκρισης κατόπιν του τηλεφωνήματος σας. Δεν μπορούμε με ακρίβεια να σας πούμε τον χρόνο που θα πάρει για να επιλύσουμε το πρόβλημα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μείνετε εσείς ευχαριστημένοι.

Φρεάτιο που καθαρίστηκε - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Φρεάτιο που καθαρίστηκε στο Πόρτο Ράφτη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  έχει όλο τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό για την απεμπλοκή αποχετεύσεων όλων των τύπων. Είμαστε εδώ για εσάς και αυτό φαίνεται στα δικά σας πλέον χαμόγελα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άρτια ειδικευμένους τεχνικούς. Για τα πιο σοβαρά θέματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάμερες υψηλής ευκρίνειας και μπορούμε και εντοπίζουμε το πρόβλημα. Το επιλύουμε ώστε να μην επιστρέψει ποτέ ξανά. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αποχέτευσης. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ζήτημα – έχουμε την εμπειρία, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να το αντιμετωπίσουμε. Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Οι υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από οικιακούς πελάτες ως και σχολεία, ξενοδοχεία, καταστήματα, οικόπεδα και βιομηχανικές μονάδες. Παίρνουμε πολύ σοβαρά ότι και αν κάνουμε. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός και σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια επιμέλεια, ανοιχτή εντιμότητα και επαγγελματισμό. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ γνωρίζει πόσο επιβαρυντικά και δαπανηρά μπορεί να είναι κάποια προβλήματα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη συμπεριλαμβάνουν:

  • επαγγελματικούς καθαρισμούς
  • αποφράξεις κάθε είδους στο Πόρτο Ράφτη
  • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
  • αντλήσεις υδάτων
  • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις κ.α.

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη: Συμβουλές

Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό και διακριτικότητα και φέρνουμε εις πέρας ό,τι αντιμετωπίζεται στη γραμμή τις αποχέτευσης, χωρίς την παραμικρή, επιπλέον αναστάτωση για εσάς και το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φεύγοντας και αφού έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργασίες μας, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε αφήσει το χώρο σας στην ίδια ή σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν πριν έρθουμε. Καλώντας την Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη, ξέρετε ότι κάνουμε το πρόβλημά σας, δικό μας και δεν έχετε να ανησυχείτε για οτιδήποτε, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δυσάρεστης κατάστασης για εσάς. Μόλις θα έχουμε ολοκληρώσει μια δουλειά θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι τα πρότυπα των υπηρεσιών μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας.

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη: Υπηρεσίες

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Πόρτο Ράφτη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Απόφραξη Νεροχύτη Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Απόφραξη Υδρορροής Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Καθαρισμός Φρεατίων Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –22940 28060

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Πόρτο Ράφτη –22940 28060
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Πόρτο Ράφτη –22940 28060

Αποφράξεις Πόρτο Ράφτη Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19003

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Πληροφορίες

Επτά χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκοπούλου στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου βρίσκεται η περιοχή του Πόρτο Ράφτη ή Λιμήν Μεσογαίας. Αποτελούσε πάντα τμήμα του Δήμου Μαρκόπουλου και το επίνειο του Μαρκόπουλου Μεσογαίας. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.

Η Νεκρόπολη (1400-1100 π.X.) βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κόλπου, στον Άγιο Σπυρίδωνα. Οι αρχαιολόγοι ταυτίζουν την περιοχή με τον αρχαίο αττικό δήμο των Πρασιών. Από εδώ έφευγαν οι ιερές πομπές για τη Δήλο. Στο κέντρο της πόλης πάνω από την παραλιακή οδό Γρέγου έχει βρεθεί μεγάλο αρχαίο δημόσιο κτίριο και λουτρά.

Στο καθαυτό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, στα δυτικά του κόλπου βρίσκεται ο Άγιος Νικόλαος, μια από τις παλιότερες εκκλησίες χρονολογείται στους πρώτους αιώνες της Τουρκοκρατίας αφού ο Μωάμεθ Β’ είχε παραχωρήσει τις πρώτες θρησκευτικές ελευθερίες στους χριστιανούς.

πηγή: Πόρτο Ράφτη Αττικής