ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. Βρισκόμαστε στον χώρο των αποφράξεων από το 1970. Πραγματοποιούμε αποφράξεις, καθαρίζουμε και συντηρούμε αποχετεύσεις πάνω από 40 χρόνια τώρα, βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους. Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή νύχτας, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το μεράκι μας είναι η δουλειά μας και όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε έχοντας ως στόχο την άριστη δική σας εξυπηρέτηση. Για αυτό χαρακτηριζόμαστε και ως μια από τις καλύτερες λύσεις στον χώρο μας. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι η γνώση και η εμπειρία τόσων ετών συνδυάζεται με την σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Η τεχνική μας ομάδα είναι σταθερή για πάρα πολλά χρόνια έτσι ώστε να είστε σε ασφαλή χέρια για εγγυημένα αποτελέσματα. Προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις αποχετεύσεις σας από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι βουλωμένες αποχετεύσεις, είτε είναι στην τουαλέτα ή την κουζίνα είναι δυσάρεστο γεγονός ιδίως όταν συμβαίνει σε μια αναπάντεχη στιγμή. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας για βέλτιστες και αποτελεσματικές λύσεις στις υπηρεσίες απόφραξης.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ασχοληθεί με πολλούς διαφορετικούς τύπους πελατών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων, σχολείων, στρατοπέδων, νοσοκομείων. Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι ότι αν έχουν κάποιο πρόβλημα αποχέτευσης πάντα καλούν εμάς. Παρέχουμε αξιόπιστες μεθόδους, άριστες υπηρεσίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, γι αυτό και μπορείτε να μας εμπιστευθείτε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που συνιστούν σήμερα οι τεχνικοί μας είναι το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Μπορεί να παράγει ισχυρή πίεση νερού, όταν το μπλοκάρισμα είναι πολύ παχύ και επίμονο. Η άκρη του πιεστικού έχει ειδικά εξαρτήματα ανάλογα με τον τύπο του μπλοκαρίσματος που θα αφαιρέσει. Η δύναμη του νερού καταστρέφει αποτελεσματικά τις άμορφες πηχτές μάζες (αλλά και τις ρίζες αν έχουν) μέσα στις σωληνώσεις, τα οποία ξεπλένονται εύκολα μέσω της γραμμής αποχέτευσης με τον ίδιο μηχανισμό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΥΔΡΟΒΟΛΗ
Μηχανισμός πιεστικού υδροβολής

Μόλις ολοκληρώσουμε την εργασία μας θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων. Καλώντας μας για Αποφράξεις στο Μαρκόπουλο, να ξέρετε ότι κάνουμε το πρόβλημά σας, δικό μας, και δεν έχετε να ανησυχείτε για οτιδήποτε, καθώς αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δυσάρεστης κατάστασης για εσάς. Ερχόμαστε στο χώρο σας με σεβασμό και διακριτικότητα και φέρουμε εις πέρας ότι αντιμετωπίζεται στη γραμμή τις αποχέτευσης, χωρίς την παραμικρή, επιπλέον αναστάτωση για εσάς και το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Φεύγοντας και αφού έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τις εργασίες μας, θα διαπιστώσετε ότι έχουμε αφήσει το χώρο σας στην ίδια ή σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήταν πριν έρθουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς μας να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας.

Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

  • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
  • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
  • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
  • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
  • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
  • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – Υπηρεσίες

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – Επικοινωνία: 22940 28060 – ΤΚ 19003

Πληροφορίες για το Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο είναι κωμόπολη της Ανατολική Αττικής, στην καρδιά της περιοχής των Μεσογείων και αποτελεί έδρα του ομώνυμου δήμου. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Κορωπί, που γνώρισαν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή το 2004. Ο Ναός της Αγίας Παρασκευής. Πρόκειται για σημαντικό αγιογραφικό (1741) μνημείο του κορυφαίου ζωγράφου του 18ου αιώνα Γεωργίου Μάρκου του Αργείου. Ομοίως και ο παρακείμενος Ναός της Αγίας Θέκλας, ιστορημένος στα ίδια χρόνια από τον αδελφό του Γεωργίου Μάρκου, Αντώνιο. (Βλ. Ευάγγελος Ανδρέου, Γεώργιος Μάρκου ο Αργείος, το μέγιστο της αγιογραφίας σχολειό στον 18ο αιώνα.