ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – 22940 28060

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ. Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε απόφραξη για οποιαδήποτε αποχέτευση, είμαστε κοντά σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Για Αποφράξεις στη Νέα Μάκρη εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Μόλις μας καλέσετε τα πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία μας είναι πάντα έτοιμα να σας βοηθήσουν. Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε όλο το ανατολικό τμήμα του νομού Αττικής, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Οι τεχνικοί μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι με τα πιο σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Καλύπτουμε πλήρως τόσο τους οικιακούς όσο και τους επαγγελματικούς και δημοσίους χώρους. Μαζί μας θα είστε πάντα σε ασφαλή χέρια. Καλέστε μας και δε θα χάσετε, μόνο θα κερδίσετε. Τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό βουλωμένων αποχετεύσεων μεθοδικά, γρήγορα, αποτελεσματικά και επαγγελματικά. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μας, επιδώκουμε τις βέλτιστες λύσεις στις υπηρεσίες απόφραξης και απολύμανσης. Μέσα σε λίγη ώρα από το τηλεφώνημά σας, εξοπλισμένα οχήματα με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έρχονται στον χώρο σας ώστε να ολοκληρώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αφαιρούμε λίπη, έλαια, πουρί, υπολείμματα τροφών και από το σιφώνι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

Είμαστε ειδικοί στις δύσκολες καταστάσεις, όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

Ξεβουλώνουμε παντός είδους νιπτήρες και τα σιφώνια τους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩMA ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ξεβουλώνουμε και καθαρίζουμε με πιεστικό όλα τα λούκια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ

Αποφράζουμε όλους τους τύπους σιφωνιών (δάπεδα, ταράτσες)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Πλήρης καθαρισμός και απεμπλοκή φρεατίων σπιτιών και πολυκατοικιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ

Δεδομένου ότι οι ρίζες δέντρων αναζητούν πηγές τροφής, οι γραμμές αποχέτευσης είναι πιθανοί στόχοι επειδή περιέχουν θρεπτικά συστατικά, νερό και οξυγόνο. Οι ρίζες είναι σαν μικροσκοπικές ίνες που σέρνονται υπογείως ψάχνοντας για τροφή. Μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και από τις μικρότερες ρωγμές σε ένα σωλήνα αποχέτευσης και τελικά μετατρέπονται σε φουντωμένες ρίζες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε μέγεθος ίσο με του σωλήνα αποχέτευσης. Για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ διαθέτουμε επαγγελματίες εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν να ελέγξουν την αποχέτευση για ρίζες, να δώσουν συμβουλές και οδηγίες. Υπάρχουν ειδικά αποτελεσματικά τεχνικά μέσα για να απαλλαγούμε από τις ρίζες των δέντρων στην αποχέτευση.

Οι υπηρεσίες για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ περιλαμβάνουν:

 • επαγγελματικούς καθαρισμούς
 • αποφράξεις κάθε είδους στη Νέα Μάκρη
 • επιθεωρήσεις αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • αντλήσεις υδάτων
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις κ.α.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, τεχνικές και μεθόδους όπως:

 • χρήση ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος
 • καθαρισμό με υδροβολή, με υψηλή πίεση νερού
 • επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • χρήση ισχυρών ριζοκοπτικών μηχανημάτων κλπ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – Σίγουρες λύσεις στα προβλήματα αποχετεύσεων

Οι τεχνικοί μας όντας εκπαιδευμένοι και πλήρως καταρτισμένοι και έχοντας στη διάθεση τους μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων μας υπηρεσιών. Ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς μας σήμερα και θα καταλάβετε την αξιοπιστία και την αγάπη που έχουμε για τη δουλειά μας. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι χαρτιά, λίπη, φύλλα, ρίζες των και διάφορα αντικείμενα. Στις Αποφράξεις στη Νέα Μάκρη προσφέρουμε τις αποχετευτικές υπηρεσίες μας σε οικίες όπως και σε μια ευρεία πελατειακή βάση συμπεριλαμβανομένων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, κατασκευαστικών εταιρειών, σχολείων, στρατοπέδων, κ.α.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – Υπηρεσίες

 • Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Υδρορροής Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Μάκρη
 • Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Μάκρη
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
 •  Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Μάκρη
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Νέα Μάκρη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ – Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Με τις κάμερες επιθεώρησης των σωληνώσεων, είναι δυνατό για τους τεχνικούς μας να επιθεωρούν οπτικά ολόκληρο το μήκος πολλών οικιακών σωλήνων αποχέτευσης, ακόμα και εκείνων που είναι θαμμένοι υπόγεια και εκείνων που είναι μόνιμα εγκλωβισμένοι κάτω από τη πλάκα σκυροδέματος του σπιτιού σας.

Μια κάμερα επιθεώρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση ποικίλων προβλημάτων αποχέτευσης, όπως:

 • Πυκνά στρώματα λίπους, μαλλιών, προϊόντων χαρτιού και οργανικής ύλης
 • Ξένα αντικείμενα που έχουν ξεπλυθεί ή εισαχθεί σε σωλήνες
 • Σωλήνες που έχουν ρωγμές ή έχουν τρυπήσει
 • Σωλήνες που δεν έχουν ευθυγραμμιστεί ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω μετατόπισης εδάφους
 • Τμήματα σωληνώσεων που έχουν υποστεί θραύση κατά την εγκατάσταση ή λόγω υπερβολικών φορτίων
 • Ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει σε αρμούς ή ρωγμές σε σωλήνες.

Αποφράξεις Νέα Μάκρη Επικοινωνία: 22940 28060 ΤΚ 19005

Πληροφορίες Νέα Μάκρη

Η Νέα Μάκρη είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στο Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 15.554 κατοίκους.

Η Νέα Μάκρη συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού και τον Διόνυσο, ενώ βρέχεται ανατολικά από το Νότιο Ευβοϊκό σε μήκος ακτών 10 χλμ. περίπου. Το κέντρο της πόλης απέχει από την Αθήνα 32 χλμ. μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος. Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει 12 χλμ. μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος και Αττικής Οδού. Το Ζούμπερι αποτελεί ανεξάρτητη συνοικία του Δήμου Νέας Μάκρης.