ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΡΑΦΗΝΑ

24 ΩΡΕΣ - 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία καταπολεμά με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διαθέτει τα έντομα και τα τρωκτικά με το καλύτερο αποτέλεσμα. Διενεργεί τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές σκευασμάτων και φαρμάκων για τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ με σκοπό την καταπολέμηση όλων των παρασίτων. Ο σκοπός μιας τέτοιας εφαρμογής είναι να γίνει μείωση του μικροβιακού φορτίου σε αποδεκτά επίπεδα και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα, απολύτως ασφαλή για ανθρώπους, κατοικίδια και φυσικά το περιβάλλον. Η πείρα μας και ο σχεδιασμός που ακολουθούμε σε οποιαδήποτε απολύμανση μας το επιτρέπουν. Tο ανθρώπινο δυναμικό μας στελεχώνει αυτοκινούμενα συνεργεία που αποτελούνται από πεπειραμένους απολυμαντές, ειδικούς γεωπόνους επιστήμονες που είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους παρασιτική μόλυνση, με σεβασμό στον χώρο σας, το περιβάλλον και το χρόνο σας. Καλέστε μας στο 22940 28060.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται για να διαχειριστούν όλα τα παράσιτα. Δεδομένου ότι κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, ο τεχνικός θα σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα απολύμανσης για την περίπτωσή σας. Ο σκοπός της απολύμανσης είναι συγκεκριμένος. Είναι η καταστροφή όλων των παρασίτων, παθογόνων και μη. Τα βακτήρια, οι ιοί και τα μικρόβια είναι αυτοί οι παθογόνοι οργανισμοί οι οποίοι ευθύνονται για τις περισσότερες λοιμώξεις. Όπως και να έχει, η απολύμανση είναι μια άκρως απαραίτητη εργασία και θα πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά διότι εξασφαλίζει την καλή μας υγεία. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, διαφέρουν για κάθε περίπτωση. Θέλει μεγάλη προσοχή και πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά από ειδικούς και με πείρα στις απολυμάνσεις.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Η απολύμανση για κατσαρίδες είναι μια πολύ σημαντική εργασία που πρέπει να εφαρμόζεται τουλάχιστον 1 με 2 φορές το χρόνο και σε κάθε χώρο. Από υγειονομικής πλευράς, οι κατσαρίδες είναι επικίνδυνες διότι είναι φορείς αρκετών παθογόνων βακτηρίων. Επίσης, μεταφέρουν ιούς και μύκητες και εξαιτίας αυτού μπορεί να προκαλέσουν σε ανθρώπους και ζώα διάφορες ασθένειες που αφορούν κυρίως το στομάχι. Επιγραμματικά κάποιες από αυτές είναι η γαστρεντερίτιδα, η δηλητηρίαση κτλ. Οι κατσαρίδες είναι επίσης έντομα δυσάρεστα και αποκρουστικά στην όψη στους περισσότερους ανθρώπους. Η εμφάνισή τους προκαλεί ανατριχιαστικά συναισθήματα και πολλές φορές πανικό. Μια απολύμανση για κατσαρίδες είναι απαραίτητη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Αποφύγετε λοιπόν το ενδεχόμενο εισβολής τους στο χώρο σας. Προγραμματίστε μια καλή απολύμανση με κάποια αξιόπιστη απολυμαντική εταιρεία. Έχοντας μια τεράστια εμπειρία, θα σας απολυμάνουν όχι μόνο το σπίτι ή το κατάστημα αλλά θα δώσουν και ιδιαίτερη σημασία σε αποχετεύσεις και φρεάτια. Και τα δύο αυτά σημεία είναι από τις κυριότερες εστίες τους και η εξόντωσή τους εκεί γίνεται με ειδικά καπνιστικά προϊόντα. Ακόμα κι αν δεν έχετε, καλό είναι να αποκλείσετε το ενδεχόμενο εμφάνισής τους με μια καλή και σωστή απολύμανση για κατσαρίδες.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Όταν μιλάμε για τα μυρμήγκια, μιλάμε για έντομα που είναι κοινωνικά και πολύ πολύ έξυπνα. Όταν εισβάλουν σε κάποιο χώρο, αν και ακίνδυνα, δημιουργούν μεγάλους μπελάδες. Φανταστείτε τα να εισβάλλουν μέσα σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλα κτίρια. Υπάρχουν χιλιάδες είδη μυρμηγκιών στον πλανήτη μας. Η πλειοψηφία τους ζει σε εξωτερικούς χώρους στους οποίους αναλαμβάνουν πολύ σοβαρούς ρόλους. Κάποιοι από αυτούς είναι ο αερισμός του εδάφους, ο έλεγχος των εντόμων και η καταστροφή της οργανικής ύλης. Αγαπημένες τους τροφές είναι εκείνες που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και πρωτεΐνη. Μέσα στα κτίρια όμως, οι πιο συχνοί επισκέπτες είναι τα μυρμήγκια Αργεντινής. Ειδικά τα τελευταία καταντούν πολύ ενοχλητικά όταν μπαινοβγαίνουν μέσα σε ντουλάπια, συρτάρια, βάζα με τρόφιμα, κουζίνες και μπάνια. Να ξέρετε ότι, εκτός από την τροφή, τα μυρμήγκια αγαπούν πολύ και την υγρασία. Αν βρουν αυτά τα δύο, δεν χρειάζονται κάτι άλλο για να φτιάξουν μία αποικία.

Οι αποικίες των μυρμηγκιών είναι μια μικρογραφία της δικής μας κοινωνίας. Είναι πολύ εργατικά έντομα και φημίζονται για αυτό. Μία αποικία τους, αποτελείται από την βασίλισσα (που μπορεί να μην είναι μόνο μία), τα θηλυκά που είναι τα εργαζόμενα μυρμήγκια και αρμόδια στο να βρουν τροφή και τα αρσενικά που ο μοναδικός τους ρόλος είναι η αναπαραγωγή. Τα μυρμήγκια για να καταπολεμηθούν θα πρέπει να δράσει μία επαγγελματική απολυμαντική εταιρεία. Η απολύμανση για μυρμήγκια με ψεκασμό ειδικών προϊόντων και τοποθέτηση τζελ που παραπέμπει σε τροφή. Έτσι τα μυρμήγκια σίγουρα θα αποτελέσουν παρελθόν. Δεν υπάρχει κάποια πιο αποτελεσματική λύση. Έτσι ο στόχος επιτυγχάνεται και το πρόβλημα λύνεται οριστικά. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση για μυρμήγκια είναι ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς και έτσι, δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η δημόσια υγεία, τα ζώα και το περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι μικρά δίπτερα έντομα που εμφανίζονται στη χώρα μας από την άνοιξη και μετά. Γίνονται πολύ ενοχλητικά και ειδικότερα τα θηλυκά, γιατί είναι αυτά που μας τσιμπάνε επειδή τρέφονται με το αίμα μας. Τα σημάδια που μας αφήνουν με τα τσιμπήματα, συνοδεύονται πάντα από φαγούρα. Το μεγαλύτερο όμως κακό που μπορεί να προκαλέσουν, είναι η μετάδοση διαφόρων νόσων με κυριότερη από αυτές και πιο γνωστή, τον ιό του δυτικού Νείλου. Τα κουνούπια αγαπούν πολύ το στάσιμο νερό και αυτός είναι ο λόγος που σε λίμνες, ποτάμια και ρυάκια θα τα βρούμε κατά χιλιάδες. Φυλάσσουμε όλα τα δοχεία με νερό πάντοτε καλά σκεπασμένα. Δεν αφήνουμε ποτέ να συσσωρεύονται λήμματα και αποχετευτικά νερά. Ποτίζουμε πάντοτε μόνο τις πρωινές ώρες και αντικαθιστούμε όλους τους σπασμένους σωλήνες που μπορεί έχουμε στο σπίτι ή το κατάστημά μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν στο 100%. Πετάνε και μεταφέρονται με τον αέρα και τον άνεμο από ένα σημείο σε κάποιο άλλο. Όμως, με τη συχνή απολύμανση καταφέρνουμε να περιορίσουμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον πληθυσμό τους. Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος μας. Με την εξειδίκευσή της , την τεχνογνωσία της και φάρμακα που είναι πολύ δραστικά, πραγματοποιεί τακτικές απολυμάνσεις σε κάθε χώρο και σε κάθε κτίριο. Σας προτείνουμε η απολύμανση για κουνούπια να πραγματοποιείται κάθε 20 με 25 ημέρες τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο πληθυσμός των κουνουπιών μειώνεται σε μεγάλο βαθμό εύκολα και ανώδυνα για εσάς. Η κάθε απολύμανση για κουνούπια είναι μελετημένη με βάση τη δική σας ανάγκη και περίπτωση. Όλες οι απολυμάνσεις συνοδεύονται από το ανάλογο πιστοποιητικό που αναφέρει τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν. Τα σκευάσματα μας είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον, τις καλλιέργειες, τα ζώα και την υγεία σας.

Απολύμανση για ψύλλους

Μήπως τυχαίνει τελευταία να υποφέρετε από τσιμπήματα εντόμων που όμως δεν είναι κουνούπια; Ή μήπως έχετε πιάσει το σκυλάκι ή το γατάκι σας να ξύνονται επίμονα; Τότε, δυστυχώς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να έχετε προσβληθεί από ψύλλους. Το κακό βέβαια με τα ζωάκια είναι ότι εφόσον συνηθίζουν να ανεβαίνουν πάνω σε κρεβάτια και καναπέδες συνεισφέρουν ώστε να εξαπλωθούν οι ψύλλοι σε όλο το σπίτι. Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά έντομα με φτερά τα οποία δυστυχώς δεν είναι και τόσο αθώα. Ο λόγος είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι υπεύθυνοι για δερματικά προβλήματα, ασθένειες και αλλεργίες αφού μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια και βακτήρια. Οι ψύλλοι διαφέρουν από τους κοριούς. Μπορεί να γίνουν αντιληπτοί με γυμνό μάτι και το τσίμπημά τους το νιώθουμε επί τόπου, είναι σα να μας τσιμπάει μια καρφίτσα. Συνήθως συνοδεύεται και από πόνο.

Αν έχετε ενδείξεις ότι έχουν εισβάλλει ψύλλοι στο χώρο σας, φροντίστε γρήγορα να απαλλαγείτε από αυτούς. Ο μόνος και πιο σωστός τρόπος ο οποίος θα φέρει την οριστική εξόντωσή τους, είναι η απολύμανση.
Φυσικά μια σωστή και καλή απολύμανση δεν μπορεί παρά να γίνει μόνο από ειδικούς. Οι ψύλλοι καταπολεμούνται αποκλειστικά με ειδικά φαρμακευτικά σκευάσματα. Μόνο έτσι θα είστε 100% σίγουροι ότι απαλλαγήκατε από την παρουσία τους. Είμαστε αυτή τη στιγμή από τις καλύτερες εταιρείες απολύμανσης στο λεκανοπέδιο Αττικής. Οι τεχνικοί της είναι έμπειροι και οι πλέον ειδικοί στην απολύμανση για ψύλλους. Τα προϊόντα και οι μέθοδοι που εφαρμόζουν, είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά. Είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οπότε δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο ούτε εσείς ούτε τα κατοικίδιά σας αλλά ούτε και το περιβάλλον. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε από τους ειδικούς για ότι αφορά την απεντόμωση και απολύμανση για ψύλλους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι από εκείνα τα έντομα που όταν εμφανιστούν στο χώρο μας πρέπει να κινηθούμε άμεσα ώστε να τους εξοντώσουμε. Ο λόγος είναι σαφής. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα και έχουν την ικανότητα να βρίσκουν πολλές και καλές κρυψώνες μέσα σε κάποιο χώρο. Επίσης, λάβετε υπ όψιν ότι δεν είναι και εύκολα αντιληπτοί. Συνήθως περνάει αρκετός καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσουμε την επέλασή τους. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κοριός τσιμπάει κατά τις βραδινές ώρες και χωρίς να το καταλάβουμε. Τα τσιμπήματα γίνονται αντιληπτά την επόμενη ημέρα και αυτό εξαιτίας του κνησμού.
Οι κοριοί μπορεί να φωλιάσουν οπουδήποτε. Εκτός από στρώματα, καναπέδες και μαξιλάρια, μπορεί να εισχωρήσουν όπου υπάρχει τρύπα και χαραμάδα. Η καταπολέμησή τους δυστυχώς δε μπορεί να γίνει με καμιά ερασιτεχνική ή οικιακή μέθοδο.

Μόνο με τα κατάλληλα φάρμακα για απολύμανση για κοριούς και από επαγγελματίες τεχνικούς απολυμαντές επιτυγχάνεται η σωστή αντιμετώπισή τους. Αν λοιπόν έχετε εξακριβώσει ότι έχετε κοριούς, καλέστε μας χωρίς να χάνετε χρόνο. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, θα σας απαλλάξει οριστικά από τα ανεπιθύμητα παράσιτα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, απολύτως ασφαλή για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Οι έμπειροι τεχνικοί της θα ανιχνεύσουν πρώτα το χώρο ώστε να ανακαλύψουν τις φωλιές τους και μετά θα περάσουν με προσοχή στην απολύμανση για κοριούς. Θα είμαστε κοντά σας και θα σας προσφέρουμε το καλύτερο οριστικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα πιο αποκρουστικά παράσιτα για τις ανθρώπινες κοινωνίες, είναι τα ποντίκια. Είναι αντιπαθητικά σε κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη αλλά και καταστροφικά. Το οικονομικό κόστος από τις ζημιές που προκαλούν στα κτίρια είναι μεγάλο όπως και το πλήγμα από τα αγαθά που καταστρέφουν. Τα ποντίκια είναι ικανά να μασήσουν κυριολεκτικά τα πάντα. Έχουν μεγάλες ικανότητες στην αναρρίχηση, τρέχουν γρήγορα και μπορούν να σκαρφαλώσουν οπουδήποτε. Τους αρέσει πολύ να ζουν στο σκοτάδι όπου η όρασή τους είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη. Συχνάζουν κυρίως σε βρώμικα μέρη όπως αποχετεύσεις, φρεάτια και βόθρους. Το τρίχωμα και τα περιττώματά τους αδημονούν κινδύνους που αφορούν σε μολυσματικές και άλλες ασθένειες, άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Μερικές από αυτές είναι η λεπτοσπείρωση, η πανώλη, η σαλμονέλα κτλ. Αν τυχόν ανακαλύψετε στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας ποντίκια, θα πρέπει να πάρετε έγκαιρα και δραστικά μέτρα προτού προλάβουν να πολλαπλασιαστούν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Αποφύγετε τα ποντικοφάρμακα που θα βρείτε σε πληθώρα στο εμπόριο. Λόγω έλλειψης εμπειρίας σας δεν θα καταφέρετε τίποτα επειδή δεν ξέρετε πώς και που να τα τοποθετήσετε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις και μυοκτονίες σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, αποθήκες, εργοστάσια, κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αυλές, κήπους, κτλ. Με τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, θα σας απαλλάξουν από ποντίκια και αρουραίους χωρίς εσείς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο. Η απολύμανση για ποντίκια περιλαμβάνει εφαρμογή καπνιστικών σε φρεάτια, βόθρους και αποχετεύσεις καθώς και τοποθέτηση δολωματικών σταθμών αλλά και ειδικών παγίδων με κόλλα. Κάθε απολύμανση διαφέρει διότι εξαρτάται πάντα από το χώρο και το μέρος που εμφανίστηκαν τα ποντίκια. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Τον τελευταίο καιρό, η ανάγκη για απολύμανση είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Όμως, τι εννοούμε με τον όρο απολύμανση; Εννοούμε τη διαδικασία που ακολουθούμε προκειμένου να καταπολεμήσουμε μικρόβια, ιούς και βακτήρια σε κάποιο χώρο. Με την εμφάνιση του ιού covid-19 παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, η ζωή μας έχει αλλάξει πάρα πολύ. Κανείς δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν αναγκασμένος να ζήσει κάποιους μήνες σε καραντίνα ή ότι θα πρέπει να φοράει μάσκα καθημερινά. Ο covid-19 είναι ένα νέο είδος κορωνοϊού και το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι ο υψηλός βαθμός μεταδοτικότητάς του. Όπως κάθε ιός, έτσι και με τον covid-19, η διασπορά του γίνεται μέσω των σταγονιδίων που απελευθερώνονται με βήχα ή με φτάρνισμα. Αυτά τα σταγονίδια καταλήγουν πολλές φορές στην ατμόσφαιρα ή επάνω σε επιφάνειες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ωστόσο δεν γνωρίζουμε πόση είναι η χρονική παραμονή του ιού σε χώρους και επιφάνειες καθώς ο ιός είναι ακόμη υπό εξέταση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης είναι προς το παρόν συγκεκριμένα. Η χρήση αντισηπτικών και μάσκας, η σωστή υγιεινή χεριών, η τήρηση της μεταξύ μας απόστασης και η απολύμανση για κορονοϊό όλων των χώρων, είναι απολύτως απαραίτητα. Μπορούμε όλοι να τα τηρήσουμε και να τα εφαρμόσουμε ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες γύρω μας. Και φυσικά χωρίς να γίνει καμία απολύτως εξαίρεση. Απολυμάνετε σήμερα το χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Καλέστε μία εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων ώστε να πετύχετε μια σωστή και ολοκληρωμένη μικροβιοκτονία και απολύμανση για κορωνοϊό. Δυστυχώς τα σκευάσματα – απολυμαντικά που θα βρείτε ευρέως στο εμπόριο δεν θα εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόνο μέσω ειδικών μπορεί να επιτευχθεί αυτό.